• 1
 • 2
 • 3

Escape Island De Biesbosch

De nieuwste activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?                                            

DSC 1455

Een spannend bedrijfsuitje

Escape Island De Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Wanneer u een bedrijfsuitje bij TeamBiesbosch boekt kunt u dit in combinatie doen met andere activiteiten die het terrein te bieden heeft. Denk hierbij aan onder andere Escape room De Biesbosch, teamspelen, quad rijden of vlotbouwen- en varen. Elk bedrijfsuitje is op maat te maken zodat de dag precies bij uw bedrijf past.

Of u nu met uw bedrijf, vriendengroep, vrijgezellenfeest of familie uitje langskomt voor een bezoek aan de Escape Island, u kunt de dag altijd gezellig afsluiten met een barbecue op het terras van de Kurenpolder.

Wilt u meer informatie over het Escape eiland? Helaas, het is het leukste om op het eiland gedropt te worden en alles helemaal zelf uit te vinden. Daarom staan wij mobiele telefoons en fototoestellen ook niet toe tijdens deze activiteit. U kunt uw waardevolle kwijt in onze daarvoor bestemde lockers.

Voor meer informatie over bedrijfsuitjes op maat en de activiteiten kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

 

Online Boeken

Reserveer nu online uw plaatsen!

Online Boeken

Kinderfeestje Online Boeken

Cadeaubon bestellen? Neem CONTACT op.

ideal  bankcontact mister cash 

Veel gestelde vragen

 • Corona, hoe gaan we ermee om?

  Vanaf 30 mei is ons nieuwe park weer open. Kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling geen 1,5m afstand te houden. Volwassenen wel, we werken dus met beperkte capaciteit en op reservering. Het klimpark is een van de weinige uitjes die nog mogelijk zijn in deze moeilijke tijd. Buiten = Beter!

 • Hoe is de veiligheid geregeld?

  Bij Klimpark Biesbosch werken wij met het systeem van saferoller. Hierbij bent u tijdens het klimmen altijd gezekerd van begin tot einde en bovendien word u geholpen door deskundig personeel. Het park is TUV gecertificeerd.

 • Wat zijn de prijzen?

  De prijzen van Klimpark Biesbosch kunt u vinden in het hoofdmenu. Bedrijfsuitjes en (grotere) groepen zijn op aanvraag. Voor groepen bieden we vaak maatwerk, prijzen zijn daarop aangepast. Bij online boeken gelden de tarieven op de website.

 • Entree Kurenpolder?

  De entree van recreatieterrein de Kurenpolder hoeft u niet te betalen als u bij het klimpark komt klimmen. Sterker nog, u kunt verder nog kosteloos gebruik maken van het dagstrand en de speeltuinen op vertoon van uw Klimpark bandje. Uiteraard kunt u lekker gaan eten in het restaurant.

 • Vanaf welke leeftijd?

  We gaan niet af op leeftijden maar op lengte bij Klimpark Biesbosch. Het aanwezige low-rope parcours is voor alle leeftijden en voor de routes op hoogte is de minimum lengte 1.25 cm. Kinderen tussen de 1.25 en 1.35 m moeten wel worden begeleidt door een ouder/ verzorger die ook gaat klimmen. De grote zipline is toegankelijk vanaf 1.45m. Voor de kleinere kids is er overigens ook een heel zipline parcours.

 • 1
 • 2
 • 3