• 1
 • 2
 • 3

Escape Room Biesbosch

Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd! Door de tweede wereld oorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden.
 
De Biesbosch ligt ten midden van bevrijd en bezet gebied en is het strijd toneel van de zogeheten Albrechtgroep. Deze verzetsgroep werd opgezet in juni 1944 naarmate de Biesbosch een steeds belangrijkere rol ging spelen tussen de linies van de Duitsers en de Gealieerden. De Albrechtgroep had een radio zender en hun hoofd centrale midden in de Biesbosch waarvandaan het verzet werd aangestuurd.
 
Tegen het einde van de oorlog werden er vanuit deze centrale maar liefst 370 crossing’s gepland en uitgevoerd. Een crosser zorgde ervoor dat mensen zoals, onderduikers, piloten en andere vijanden van de duitsers konden ontsnappen van bezet gebied naar bevrijd gebied. Deze crossers hadden gevaarlijk werk omdat de Biesbosch streng bewaakt werd door de Duitsers. Jullie bevinden je momenteel op bezet gebied en het is tijd om jullie in veiligheid te brengen.
 
Het verzet heeft de overtocht geregeld. Jullie worden naar een oude griendwerkers hut gebracht waar jullie moeten wachten om opgepikt te worden. Wees gerust mijn mannen zijn onderweg! Een veilige overtocht kameraden! En tot snel.           
                                           

Escaperoom slideshow

Een spannend bedrijfsuitje

Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Wanneer u een bedrijfsuitje bij TeamBiesbosch boekt kunt u dit in combinatie doen met andere activiteiten die het terrein te bieden heeft. Denk hierbij aan onder andere Escape Island De Biesbosch, teamspelen, quad rijden of vlotbouwen- en varen. Elk bedrijfsuitje is op maat te maken zodat de dag precies bij uw bedrijf past.

Of u nu met uw bedrijf, vriendengroep, vrijgezellenfeest of familie uitje langskomt voor een bezoek aan de Escape Room, u kunt de dag altijd gezellig afsluiten met een barbecue op het terras van de Kurenpolder.

Wilt u meer informatie over het Escape Room? Helaas, het is het leukste om opgesloten te worden in onze Rattenkeet en alles helemaal zelf uit te vinden. Daarom staan wij mobiele telefoons en fototoestellen ook niet toe tijdens deze activiteit. U kunt uw waardevolle spullen kwijt in onze daarvoor bestemde lockers.

Voor meer informatie over bedrijfsuitjes op maat en de activiteiten kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

 

Online Boeken

Reserveer nu online uw plaatsen!

Online Boeken

Kinderfeestje Online Boeken

Cadeaubon bestellen? Neem CONTACT op.

ideal  bankcontact mister cash 

Veel gestelde vragen

 • Corona, hoe gaan we ermee om?

  Vanaf 30 mei is ons nieuwe park weer open. Kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling geen 1,5m afstand te houden. Volwassenen wel, we werken dus met beperkte capaciteit en op reservering. Het klimpark is een van de weinige uitjes die nog mogelijk zijn in deze moeilijke tijd. Buiten = Beter!

 • Hoe is de veiligheid geregeld?

  Bij Klimpark Biesbosch werken wij met het systeem van saferoller. Hierbij bent u tijdens het klimmen altijd gezekerd van begin tot einde en bovendien word u geholpen door deskundig personeel. Het park is TUV gecertificeerd.

 • Wat zijn de prijzen?

  De prijzen van Klimpark Biesbosch kunt u vinden in het hoofdmenu. Bedrijfsuitjes en (grotere) groepen zijn op aanvraag. Voor groepen bieden we vaak maatwerk, prijzen zijn daarop aangepast. Bij online boeken gelden de tarieven op de website.

 • Entree Kurenpolder?

  De entree van recreatieterrein de Kurenpolder hoeft u niet te betalen als u bij het klimpark komt klimmen. Sterker nog, u kunt verder nog kosteloos gebruik maken van het dagstrand en de speeltuinen op vertoon van uw Klimpark bandje. Uiteraard kunt u lekker gaan eten in het restaurant.

 • Vanaf welke leeftijd?

  We gaan niet af op leeftijden maar op lengte bij Klimpark Biesbosch. Het aanwezige low-rope parcours is voor alle leeftijden en voor de routes op hoogte is de minimum lengte 1.25 cm. Kinderen tussen de 1.25 en 1.35 m moeten wel worden begeleidt door een ouder/ verzorger die ook gaat klimmen. De grote zipline is toegankelijk vanaf 1.45m. Voor de kleinere kids is er overigens ook een heel zipline parcours.

 • 1
 • 2
 • 3