• 1
 • 2
 • 3

Uniek in Nederland zoveel activiteiten bij elkaar tegen het prachtige decor van Nationaal Park de Biesbosch. Het klimpark wordt het grootste en mooiste van Nederland en met 350 meter zipline over het water hebben we een unieke attractie erbij. Totaal 650 meter zipline om te vliegen over het water!

Origineel Bedrijfsuitje

Een klimpark van dit formaat vindt u nergens en het is een prachtige activiteit voor uw teamuitje. De touwbanen zijn van verschillende niveaus en daarmee is het voor een breed publiek toegankelijk. Continu gezekerd dus om uw veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken.

Art05 klimpark biesbosch

Combineer het klimpark met een scala aan activiteiten

TeamBiesbosch heeft het klimpark ontwikkeld en heeft al bijna 15 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij hebben activiteiten voor alle doelgroepen en kunnen dus voor alle groepen een passend programma maken. Actief in de natuur en waarom moeilijk doen als het samen kan zijn uitspraken waar wij voor staan. Denk aan activiteiten bij ons: kanovaren door de Biesbosch, quadrijden, lasergamen, boogschieten, fietsen, survival, klimmen, teambuilding, vlotvaren, specials, high team adventure en nog veel meer. Kijk op onze site en we maken graag een offerte op maat.

Horeca

Wij zijn gevestigd op het terrein van De Kurenpolder en kunnen voor u op 3 verschillende locaties op het terrein de dag compleet maken met een lunch, diner of bbq.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een offerte op maat!

Online Boeken

Reserveer nu online uw plaatsen!

Online Boeken

Kinderfeestje Online Boeken

Cadeaubon bestellen? Neem CONTACT op.

ideal  bankcontact mister cash 

Veel gestelde vragen

 • Hoe is de veiligheid geregeld?

  Bij Klimpark Biesbosch werken wij met het systeem van saferoller. Hierbij bent u tijdens het klimmen altijd gezekerd van begin tot einde en bovendien word u geholpen door deskundig personeel. Het park is TUV gecertificeerd.

 • Wat zijn de prijzen?

  De prijzen van Klimpark Biesbosch kunt u vinden in het hoofdmenu. Bedrijfsuitjes en (grotere) groepen zijn op aanvraag. Voor groepen bieden we vaak maatwerk, prijzen zijn daarop aangepast. Bij online boeken gelden de tarieven op de website.

 • Entree Kurenpolder?

  De entree van recreatieterrein de Kurenpolder hoeft u niet te betalen als u bij het klimpark komt klimmen. Sterker nog, u kunt verder nog kosteloos gebruik maken van het dagstrand en de speeltuinen op vertoon van uw Klimpark bandje. Uiteraard kunt u lekker gaan eten in het restaurant.

 • Vanaf welke leeftijd?

  We gaan niet af op leeftijden maar op lengte bij Klimpark Biesbosch. Het aanwezige low-rope parcours is voor alle leeftijden en voor de routes op hoogte is de minimum lengte 1.25 cm. Kinderen tussen de 1.25 en 1.35 m moeten wel worden begeleidt door een ouder/ verzorger die ook gaat klimmen. De zipline is toegankelijk vanaf 13 jaar en een minimum gewicht van 45 kg.

 • Hoe lang kan en mag je klimmen?

  Het klimpark is zo groot dat je 2 uur kan klimmen op verschillende niveaus. De ziplinen van Klimpark Biesbosch zorgen voor extra spektakel!

 • 1
 • 2