• 1
 • 2
 • 3

Het klimpark is uitermate geschikt voor een leuk kinderfeestje. De kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren en iedereen op zijn of haar eigen niveau. De kinderen kiezen zelf de route passend bij hun niveau. Over veiligheid hoeft u niet in te zitten want ze kunnen nooit ergens ongezekerd staan met ons veiligheidssysteem, bovendien is er deskundig personeel om tips te geven. We hebben meer dan 400m zipline, daarbij een zipline parcours op 1 meter zodat het voor alle kids te doen is. Zelfs als je hoogte spannend vindt. Let op, er mag worden geklommen vanaf 1.25m (tussen 1.25-1.35m onder begeleiding van een volwassene en vanaf 1.35m zelfstandig)

Download hier de uitnodiging voor uw kinderfeestje!

Kurenpolder en lekker eten

Als u heeft betaald voor het klimpark zit daar de entree van recreatieterrein de Kurenpolder al bij. U kunt dus gebruik maken van het dagstrand, speeltuinen, skatebaan, pannaveld en tegen een kleine meerprijs ook van het subtropische zwemparadijs. Maak uw kinderfeestje compleet met een heerlijke smulbox.

Art03 klimpark biesbosch

Prijzen Kinderfeestje Klimpark Biesbosch

Er zijn verschillende pakketten mogelijk voor uw kinderfeestje. Het feestje duurt 2 uur (houdt u bij het boeken rekening met de openingstijden) Feestjes zijn voor de leeftijden t/m 12 jaar.
Tussen de 1.25 en 1.35 cm en onder de 8 jaar is begeleiding van een betalende meeklimmende volwassene verplicht (min 1 volwassene op 3 kinderen)

Kinderfeestje (incl entree recreatieterrein de Kurenpolder)  16,50 euro p.p. 
Diploma, ranja en chips 2,50 euro p.p.
Smulbox (frietjes, snack, saus, appelmoes, caprisonne, kado) 5,50 euro p.p.
Subtropisch zwembad* 5,50 euro p.p.


*Het zwembad is beperkt toegankelijk. Vooraf moet je het zwembad zelf reserveren via de site van de Kurenpolder. Dat kan elke vrijdag vanaf 15 uur en dan voor max 1 week vooruit.

TeamBiesbosch

Met TeamBiesbosch hebben we al jaren ervaring met kinderfeestjes met zeer diverse activiteiten, kijk op onze site! Wij bieden het klimpark als kinderfeestje, maar ook quadrijden,boogschieten, survival, vlotvaren en lasergamen behoren tot de mogelijkheden.

U kunt uw kinderfeestje online boeken. De opties kunt u ook al vooraf boeken. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor een offerte!!

Online Boeken

Reserveer nu online uw plaatsen!

Online Boeken

Kinderfeestje Online Boeken

Cadeaubon bestellen? Neem CONTACT op.

ideal  bankcontact mister cash 

Veel gestelde vragen

 • Corona, hoe gaan we ermee om?

  Vanaf 30 mei is ons nieuwe park weer open. Kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling geen 1,5m afstand te houden. Volwassenen wel, we werken dus met beperkte capaciteit en op reservering. Het klimpark is een van de weinige uitjes die nog mogelijk zijn in deze moeilijke tijd. Buiten = Beter!

 • Hoe is de veiligheid geregeld?

  Bij Klimpark Biesbosch werken wij met het systeem van saferoller. Hierbij bent u tijdens het klimmen altijd gezekerd van begin tot einde en bovendien word u geholpen door deskundig personeel. Het park is TUV gecertificeerd.

 • Wat zijn de prijzen?

  De prijzen van Klimpark Biesbosch kunt u vinden in het hoofdmenu. Bedrijfsuitjes en (grotere) groepen zijn op aanvraag. Voor groepen bieden we vaak maatwerk, prijzen zijn daarop aangepast. Bij online boeken gelden de tarieven op de website.

 • Entree Kurenpolder?

  De entree van recreatieterrein de Kurenpolder hoeft u niet te betalen als u bij het klimpark komt klimmen. Sterker nog, u kunt verder nog kosteloos gebruik maken van het dagstrand en de speeltuinen op vertoon van uw Klimpark bandje. Uiteraard kunt u lekker gaan eten in het restaurant.

 • Vanaf welke leeftijd?

  We gaan niet af op leeftijden maar op lengte bij Klimpark Biesbosch. Het aanwezige low-rope parcours is voor alle leeftijden en voor de routes op hoogte is de minimum lengte 1.25 cm. Kinderen tussen de 1.25 en 1.35 m moeten wel worden begeleidt door een ouder/ verzorger die ook gaat klimmen. De grote zipline is toegankelijk vanaf 1.45m. Voor de kleinere kids is er overigens ook een heel zipline parcours.

 • 1
 • 2
 • 3