• 1
 • 2
 • 3

Parcoursen in het klimpark

In het klimpark zijn 4 niveaus zowel qua hoogte als qua zwaarte.

Hoogte

De niveaus van de routes liggen op 1, 3, 6 en 10 meter hoogte en uiteraard komt u de nodige uitdagingen tegen waarbij u altijd en continu bent gezekerd. De zipline start op max 17 meter hoogte en vanaf die hoogte vliegt u 350 meter ineens over het water!

Lowropes voor oefenen en kinderen

We hebben ook diverse touwbanen laag bij de grond. Dit is multifuncioneel; de deelnemers die later omhoog gaan kunnen hier mooi oefenen, maar ook de echt te kleine kinderen (onder 1.25m.) kunnen hier lekker spelen en kunnen gaan ervaren wat de ouders of oudere broer of zus op hoogte gaan beleven.

Low Ropes Klimpark Biesbosch

Mega zipline

In totaal 750 meter zipline over het water! Vanaf 17 meter hoogte ineens 350 ver over het water vliegen waarna u automatisch wordt geremd omdat het met een flinke snelheid gaat. Dit is voor de echte thrill seekers!! Deze activiteit kunt u ook los boeken omdat het al belevenis op zich is. Uiteraard is het ziplineparcours ook een top aanvulling voor uw bedrijfsuitje bij TeamBiesbosch. Mooie combinatie maken met quadrijden, lasergame of een kanotocht door de Biesbosch!

Online Boeken

Reserveer nu online uw plaatsen!

Online Boeken

Kinderfeestje Online Boeken

Cadeaubon bestellen? Neem CONTACT op.

ideal  bankcontact mister cash 

Veel gestelde vragen

 • Hoe is de veiligheid geregeld?

  Bij Klimpark Biesbosch werken wij met het systeem van saferoller. Hierbij bent u tijdens het klimmen altijd gezekerd van begin tot einde en bovendien word u geholpen door deskundig personeel. Het park is TUV gecertificeerd.

 • Wat zijn de prijzen?

  De prijzen van Klimpark Biesbosch kunt u vinden in het hoofdmenu. Bedrijfsuitjes en (grotere) groepen zijn op aanvraag. Voor groepen bieden we vaak maatwerk, prijzen zijn daarop aangepast. Bij online boeken gelden de tarieven op de website.

 • Entree Kurenpolder?

  De entree van recreatieterrein de Kurenpolder hoeft u niet te betalen als u bij het klimpark komt klimmen. Sterker nog, u kunt verder nog kosteloos gebruik maken van het dagstrand en de speeltuinen op vertoon van uw Klimpark bandje. Uiteraard kunt u lekker gaan eten in het restaurant.

 • Vanaf welke leeftijd?

  We gaan niet af op leeftijden maar op lengte bij Klimpark Biesbosch. Het aanwezige low-rope parcours is voor alle leeftijden en voor de routes op hoogte is de minimum lengte 1.25 cm. Kinderen tussen de 1.25 en 1.35 m moeten wel worden begeleidt door een ouder/ verzorger die ook gaat klimmen. De zipline is toegankelijk vanaf 13 jaar en een minimum gewicht van 45 kg.

 • Hoe lang kan en mag je klimmen?

  Het klimpark is zo groot dat je 2 uur kan klimmen op verschillende niveaus. De ziplinen van Klimpark Biesbosch zorgen voor extra spektakel!

 • 1
 • 2