• 1
 • 2
 • 3

Parcoursen in het klimpark

In het klimpark zijn diverse niveaus zowel qua hoogte als qua zwaarte. Van een kinderparcours tot een zwarte route, uitdaging voor iedereen.

Hoogte

De niveaus van de routes liggen op 1, 3, 6 en 10 meter hoogte en uiteraard komt u de nodige uitdagingen tegen waarbij u altijd en continu bent gezekerd. De zipline start op max 12 meter hoogte en u vliegt over het water en gaat met de zip van niveau naar niveau.

Laagste route super voor kinderen.

In 2020 hebben we het klimpark volledig vernieuwd en het laagste niveau is nu op 1 meter, ideaal voor kids en er zit zelfs een zipline parcours op het laagste niveau. Houdt er wel rekening mee dat er geklommen kan worden vanaf 1.25m. Tussen de 1.25 en 1.35m moet er een volwassene meeklimmen. Vanaf 1.35m kunnen kinderen zelfstandig klimmen.

Low Ropes Klimpark Biesbosch

Mega zipline

In totaal 400 meter zipline! Dit is voor de echte thrill seekers!! Uiteraard is het ziplineparcours ook een top aanvulling voor uw bedrijfsuitje bij TeamBiesbosch. Mooie combinatie maken met quadrijden, lasergame of een kanotocht door de Biesbosch!

Online Boeken

Reserveer nu online uw plaatsen!

Online Boeken

Kinderfeestje Online Boeken

Cadeaubon bestellen? Neem CONTACT op.

ideal  bankcontact mister cash 

Veel gestelde vragen

 • Corona, hoe gaan we ermee om?

  Vanaf 30 mei is ons nieuwe park weer open. Kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling geen 1,5m afstand te houden. Volwassenen wel, we werken dus met beperkte capaciteit en op reservering. Het klimpark is een van de weinige uitjes die nog mogelijk zijn in deze moeilijke tijd. Buiten = Beter!

 • Hoe is de veiligheid geregeld?

  Bij Klimpark Biesbosch werken wij met het systeem van saferoller. Hierbij bent u tijdens het klimmen altijd gezekerd van begin tot einde en bovendien word u geholpen door deskundig personeel. Het park is TUV gecertificeerd.

 • Wat zijn de prijzen?

  De prijzen van Klimpark Biesbosch kunt u vinden in het hoofdmenu. Bedrijfsuitjes en (grotere) groepen zijn op aanvraag. Voor groepen bieden we vaak maatwerk, prijzen zijn daarop aangepast. Bij online boeken gelden de tarieven op de website.

 • Entree Kurenpolder?

  De entree van recreatieterrein de Kurenpolder hoeft u niet te betalen als u bij het klimpark komt klimmen. Sterker nog, u kunt verder nog kosteloos gebruik maken van het dagstrand en de speeltuinen op vertoon van uw Klimpark bandje. Uiteraard kunt u lekker gaan eten in het restaurant.

 • Vanaf welke leeftijd?

  We gaan niet af op leeftijden maar op lengte bij Klimpark Biesbosch. Het aanwezige low-rope parcours is voor alle leeftijden en voor de routes op hoogte is de minimum lengte 1.25 cm. Kinderen tussen de 1.25 en 1.35 m moeten wel worden begeleidt door een ouder/ verzorger die ook gaat klimmen. De grote zipline is toegankelijk vanaf 1.45m. Voor de kleinere kids is er overigens ook een heel zipline parcours.

 • 1
 • 2
 • 3