• 1
 • 2
 • 3

De prijzen voor particuliere boekingen bij Klimpark Biesbosch

De onderstaande prijzen zijn voor het klimpark exclusief zipline (2 uur klimmen)

7 t/m 12 jaar € 16,50 Min lengte 1.25 m.
Vanaf 13 jaar € 19,50 Min lengte 1.25 m.

Bij kinderen tussen de 1.25 en 1.35m. en onder de 8 jaar moet er een langere persoon (ouder/ begeleider/ oudere broer of zus) meeklimmen.

U kunt ook gebruik maken van het spectaculaire ziplineparcours! Alleen ter plaatse bij te boeken.

Zipline als aanvulling op het klimpark

De zipline is niet te boeken in combinatie met een kinderfeestje!

Vanaf 13 jaar € 7,50 Minimaal 45 kg

Zipline los boeken zonder het klimpark

Vanaf 13 jaar € 17,50 Minimaal 45 kg

Kinderen jonger dan 7 jaar kunnen wel klimmen en klauteren in de lowropes. Dan wel onder begeleiding van ouders of eigen begeleiders. Dit parcours is toegankelijk voor klanten van het klimpark.

Campinggasten Kurenpolder (op vertoon van campingpas)

7 t/m 12 jaar € 15,00 Min lengte 1.25 m.
Vanaf 13 jaar € 18,00 Min lengte 1.25 m.

Prijzen voor groepen (bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest) op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Online Boeken

Reserveer nu online uw plaatsen!

Online Boeken

Kinderfeestje Online Boeken

Cadeaubon bestellen? Neem CONTACT op.

ideal  bankcontact mister cash 

Veel gestelde vragen

 • Hoe is de veiligheid geregeld?

  Bij Klimpark Biesbosch werken wij met het systeem van saferoller. Hierbij bent u tijdens het klimmen altijd gezekerd van begin tot einde en bovendien word u geholpen door deskundig personeel. Het park is TUV gecertificeerd.

 • Wat zijn de prijzen?

  De prijzen van Klimpark Biesbosch kunt u vinden in het hoofdmenu. Bedrijfsuitjes en (grotere) groepen zijn op aanvraag. Voor groepen bieden we vaak maatwerk, prijzen zijn daarop aangepast. Bij online boeken gelden de tarieven op de website.

 • Entree Kurenpolder?

  De entree van recreatieterrein de Kurenpolder hoeft u niet te betalen als u bij het klimpark komt klimmen. Sterker nog, u kunt verder nog kosteloos gebruik maken van het dagstrand en de speeltuinen op vertoon van uw Klimpark bandje. Uiteraard kunt u lekker gaan eten in het restaurant.

 • Vanaf welke leeftijd?

  We gaan niet af op leeftijden maar op lengte bij Klimpark Biesbosch. Het aanwezige low-rope parcours is voor alle leeftijden en voor de routes op hoogte is de minimum lengte 1.25 cm. Kinderen tussen de 1.25 en 1.35 m moeten wel worden begeleidt door een ouder/ verzorger die ook gaat klimmen. De zipline is toegankelijk vanaf 13 jaar en een minimum gewicht van 45 kg.

 • Hoe lang kan en mag je klimmen?

  Het klimpark is zo groot dat je 2 uur kan klimmen op verschillende niveaus. De ziplinen van Klimpark Biesbosch zorgen voor extra spektakel!

 • 1
 • 2