Recreatiepark De Kurenpolder

Klimpark Biesbosch staat op het landgoed van De Kurenpolder direct aan de Brabantse Biesbosch. Deze unieke plek in de mooie natuur vormt het decor van het spectaculaire klimpark. Voor de campinggasten is dit natuurlijk een uniek uitje in de vakantie, maar ook voor dagrecreanten is het ideaal om lekker een dagje strand te doen in combinatie met het klimpark. Bovendien zit het klimpark direct naast TeamBiesbosch met al haar outdooractiviteiten zoals kanovarenlasergame, suppen en nog veel meer.

Dagrecreatie

De Kurenpolder is een ideaal gebied om lekker een dagje te ontspannen. Lekker zonnen op het strand, de kids in de speeltuinen, op de trampolines of spelend in het water. In de plaza kun je lekker wat eten of drinken. Kom langs voor een familieuitje, dagje weg met de kids of met vrienden op pad. Uiteraard leent het klimbos zich uitstekend om lekker actief te zijn voordat je gaat luieren op het strand.

Golfbaan

Aan het Kurenmeer ligt tussen het meer en de Maas een 9-holes golfbaan, prachtig gelegen tussen het water. Bij Golfschool de Kurenpolder kun je terecht voor lessen.

Camping

De Kurenpolder is een prachtige camping die al jaren met extreem hoge cijfers uit de anwb test komt. Je kunt hier seizoensplaatsen boeken of gewoon een weekendje eruit met de familie. Daarnaast is er voor de gasten die wat luxer willen verblijven de gelegenheid om een chalet te huren. In de omgeving zijn tal van activiteiten mogelijk zoals een bezoek aan museum, fietsroutes door de Biesbosch, varen in de Biesbosch. Maar voor vermaak hoef je het recreatieterrein niet eens af want er zijn diverse speeltuinen, een groot strand aan het meer met prima zwemwater, een skatebaan, pannaveld en een groot restaurant op de camping aanwezig. Tot slot nog een subtropisch zwembad mocht je een keer wat minder weer treffen, kun je gewoon lekker binnen zwemmen en van de superlange glijbaan duiken.