Biesbosch Experience XL

Creatieve & originele activiteiten in de Biesbosch

Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht. Door onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten kunnen we uitjes organiseren in en om de Biesbosch. Met ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van uitjes in de Biesbosch weten we een passend programma te bieden wat de verwachtingen van de deelnemers zal overtreffen. Bij de Biesbosch Experience XL gaat het erom dat iedere deelnemer in het programma kan kiezen voor een aansprekende activiteit. Een groot voordeel is dat wij gevestigd zijn aan de mooiste en meest praktische kant van de Biesbosch, u hoeft dus niet eerst over een rivier of een eind over saai rechte stukken water te varen om de kreekjes die kenmerkend zijn voor de Biesbosch te treffen.

Biesbosch Event XL (groepen van 80-1000 personen)

Uiteraard beginnen jullie de dag gezamenlijk op onze locatie. De sportieve groep gaat de strijd aan tijdens bijvoorbeeld het lasergamen, de teamchallenge, het kanovaren of suppen, het klimmen of één van de vele andere activiteiten. Degene die hebben gekozen voor het iets rustigere programma kunnen de prachtige natuur van de Biesbosch gaan ontdekken in de kano, fluisterboot, elektrische sloep, supboard, motor- of rondvaartboot. Jullie krijgen een gids mee die ronduit verteld over de natuur, cultuur en historie van de Biesbosch. Lekker relaxen en vissen, het kan! Naar het klompen of het Biesboschmuseum met de fiets, elektrische scooter, solex of een segway? GPS tocht met de kano, fiets, sloep of een feest op het strand. Het kan allemaal op onze prachtige locatie in de Biesbosch tijdens de Biesbosch Experience XL.

Faciliteiten

TeamBiesbosch heeft de organisatie en de faciliteiten om grotere groepen een geweldige dag te verzorgen. De parkeerplaats, het restaurant, de douchegelegenheid, de grootte van het terrein alles is ingericht op het ontvangen van grote groepen. Hierin zijn wij uniek in de Biesbosch. Zo zijn we ook de enige met een TUV Certificering en Green Key.