Top georganiseeerd, mooie locatie.

Top uitje, compleet verzorgd en mooie locatie.

Actief bedrijfsuitje met de Biesbosch Experience

Biesbosch Experience, hét nationaal park ontdekken met de kano, sup of motorboot. Lasergamen, mastermind en high team adventure maken van jullie dag een geslaagd uitje. Stel je bedrijfsuitje zelf samen! Actieve natuurbeleving!

Kanovaren, escape island, survivallen of toch teamspelen?

Het natuurreservaat de Biesbosch met zijn karakteristieke kreekjes leent zich uitstekend voor het uitzetten van mooie kanotochten, voor de deelnemers die niet willen kanovaren liggen er motorbootjes paraat. Na de lunch kan je kiezen uit een tal van activiteiten: lasergamen, survival, teamspelen, high team adventure, klimmen, vlotvaren en kickbiken of doe het wat rustiger aan met een fietstocht, boogschieten en/ of het mastermind. Wij maken graag een programma op maat bij deze Biesbosch Experience.

Uw personeelsuitje kan er als volgt uit zien:

  • 10.00  ontvangst met koffie/ thee en Biesboschflap
  • 10.30  in de kano maakt een tocht door het prachtige natuurgebied. Uiteraard kunt u ook met de motorboot of elektrische sloep, speciaal voor de deelnemers die het wat rustiger aan willen doen. Voor de sportievelingen liggen de SUPS klaar. Een soort grote surfplank waar u staand of zittend een tocht mee kan maken.
  • 13.00  geniet van uw lunch. Brabantse Koffietafel in ons restaurant, daar kan u heerlijk even bijkomen.
  • 14.00  u maakt een keuze uit onze talrijke activiteiten en bepaal zelf uw thema; samenwerken, teambuilding of pure fun. Wij plaatsen de passende activiteiten erbij.
  • 17.30  sluit uw dag af met een heerlijke barbecue aan het strand of in ons restaurant.

Tip: feestavond ter afsluiting met een beachparty op ons strand.

Uiteraard kunt u deze activiteiten ook combineren met een vergadering in de ochtend, wij denken graag met uw mee over de invulling van uw teamuitstapje.