Geweldige dag, heerlijke BBQ

Zeer duidelijke offerte en communicatie voor ons programma op maat. Goede ontvangst, professionele begeleiding tijdens de activiteiten en een heerlijke BBQ als afsluiter van deze mooie dag.

Begeleiding met gevoel

Een mooie middag actief bezig zijn met ons team. Begeleiding met gevoel voor setting.

Kano Adventure Tocht in de Biesbosch

De kano adventure tocht is een toegankelijk en uniek uitstapje door het prachtige Nationaal Park de Biesbosch. Dit teamuitje heeft een mooie balans tussen natuurbeleving, samenwerken & plezier. Na een eventuele koffieontvangst met heerlijke biesboschflap en een welkomstwoord door onze begeleiders worden jullie verdeeld in teams. Vervolgens ontvangt ieder team een GPS én kaart. Vervolgens helpen we iedereen met het instappen van de kano en starten we deze avontuurlijke tocht welke gericht is op samen doen, samen beleven.

Teambuilding

Tijdens deze Kano Adventure Tocht vaar je met de kano (3 persoons Canadese kano’s) van eiland naar eiland en probeert met je team de verschillende teamuitdagingen te overwinnen. De teamopdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Op het water blijven we als één groep bij elkaar maar op de eilanden barst te teamstrijd los! Welk team werkt het beste samen en verdient de meeste punten bij de verschillende samenwerkingsopdrachten? Welk team wint en ontvangt aan het einde van de middag de beker én champagne?! Na afloop heerlijk genieten van een borrel en/ of héérlijke barbecue? Wij bieden compleet verzorgde arrangementen!

Toegankelijk uitje

Voor de deelnemers die niet in de kano willen bestaat de mogelijkheid motorboten te verzorgen, zodat ook zij kunnen deelnemen! TeamBiesbosch haalt werkelijk alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen tijdens de Kano Adventure Tocht! Wij staan voor gezelligheid en een mooie herinnering aan een onvergetelijk dagje uit! Aan onze enthousiaste begeleiders zal dit zeker niet liggen! Dit bedrijfsuitje is toegankelijk en vooral heel erg leuk!

Op zoek naar een toegankelijk uitje voor iedereen, neem dan nu contact op voor onze Kano Adventure Tocht!