Teambuilding in de Biesbosch

3- persoons kano’s en als team op pad in dit prachtige natuurgebied. Leuke afwisseling met samenwerkings activiteiten onderweg op de eilanden in de Biesbosch

Outdoor Weekend in de Biesbosch

Een compleet outdoor weekend in de Biesbosch met jullie bedrijfsuitje, bij ons kan het! Op vrijdagavond check je in en kunnen jullie gebruik maken van een heerlijk diner. In de avond meteen het klimpark in, leuk is ook het discoklimmen of een mooie avondtocht met de fluisterboot. Voor de zaterdag kiezen jullie een outdoorprogramma wat het beste bij jullie past. Teambuilding op hoogte, boogschieten, survival, klimmen en nog veel meer om het uitje tot een succes te maken. We maken graag het programma voor jullie op maat.

Aan het eind van de middag sluiten we af met een borrel en reiken we de beker uit aan het winnende team. Een heerlijke barbecue en een feestavond staan daarna in de planning om de zaterdag mee af te sluiten. Op zondag na het ontbijt trekken we de Biesbosch in met de kano. Met GPS en kaart vinden jullie de weg naar de verschillende eilanden waar jullie tegen elkaar gaan strijden tijdens een aantal teambuilding opdrachten. Na een heerlijk outdoor weekend praten jullie in de haven nog even na onder het genot van een drankje.

Overnachting Biesbosch

Op onze eigen locatie hebben we luxe chalets en kun je bovendien op 3 verschillende locaties dineren. Alles kan bij ons vanuit 1 locatie en alles kan rondom worden georganiseerd. Geen verplaatsingen meer na uw feestavond maar gewoon meteen bij de chalet om fit voor de activiteiten van de volgende dag weer op te staan.

Overnachten op de camping is uiteraard ook mogelijk en wat meer low budget. Op zoek naar iets meer luxe? Een hotel in de omgeving is uiteraard ook mogelijk, we werken met meerdere hotels samen.