Teambuilding in de Biesbosch

3- persoons kano’s en als team op pad in dit prachtige natuurgebied. Leuke afwisseling met samenwerkings activiteiten onderweg op de eilanden in de Biesbosch

Team Trainingen in de Biesbosch

Wil je graag iets gaan doen met jullie team dit jaar. Uiteraard moet het uitje leuk zijn, maar het is natuurlijk mooi als de dag ook leerzaam is. TeamBiesbosch heeft hiervoor de perfecte dag.

Tijdens onze Team Trainingen begint de dag met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door jullie aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Na elke opdracht wordt er kort nabesproken en aan het einde van de ochtend zal er wat langer bij een aantal van de onderstaande onderwerpen worden stilgestaan:

  • teamrollen
  • effectiviteit
  • luisteren
  • omgaan met feedback

Rond de middag zal er een uitgebreide lunch worden verzorgd. Na de lunch beginnen we met een aantal teamopdrachten waarbij teruggekoppeld wordt op de nabespreking van het ochtendprogramma.

Maak je eigen Teamdag / Team Trainingen op maat

Uiteraard kunnen jullie in de middag ook kiezen voor een programma met activiteiten zoals: Klimmen, boogschieten, kanovaren, zeilen, golf en / of het survivalparcours. Aan het eind van de middag evalueert het team samen met de trainer de dag en de leerpunten. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue of een buffet waarna u nog kunt napraten onder het genot van een borreltje.

Deze Team Trainingen met teambuilding als thema is belastingtechnisch zeker interessant.

Voor onze training werken we samen met Wansink & Wansink