Teambuilding in de Biesbosch

3- persoons kano’s en als team op pad in dit prachtige natuurgebied. Leuke afwisseling met samenwerkings activiteiten onderweg op de eilanden in de Biesbosch

Vergaderarrangement

Anders vergaderen, aan het water. Unieke setting!!

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. Het meest sfeervol is onze blokhut aan het water en het strand. Als het koud is stoken we lekker de houtkachel voor jullie op. Een beamer en scherm zijn uiteraard aanwezig. We bieden een vergaderarrangement compleet verzorgd met koffie/ thee en water en uiteraard een heerlijke Biesboschflap bij ontvangst.

Actieve vergaderbreak

In de ochtend vergaderen en in de middag een mooie teambuildingtocht maken door de natuur van de Biesbosch in Brabant. Varen met de kano is de beste manier om de kreekjes van de Biesbosch te ontdekken. Met GPS en kaart op pad om de eilanden te vinden waar diverse teamuitdagingen op u wachten. Wie verdient de Biesbosch Adventure bokaal?

Zeilen in de Biesbosch

Na een intensieve vergadering of trainingssessie is het heel goed om even uit te waaien en waar beter dan in een zeilboot varend door de Biesbosch. Elke boot krijgt een eigen instructeur mee die jullie de beginselen van het zeilen uitlegt. Uiteraard laten we jullie als klant zoveel mogelijk zelf zeilen en neemt je ook het roer in de afsluitende wedstrijd. Dit is een uitje dat we heel graag voor jullie organiseren omdat we weten dat het een top ervaring is om zeilend door nationaal park de Biesbosch te varen. Bovendien is het een heel toegankelijk uitje en kan iedereen deelnemen.

Ontspannen Vergaderarrangement

De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluit teambuilding juist goed aan bij het thema van jullie vergadering? Mooie kanotocht door de Biesbosch of maak een leuke route met een electrische sloep, vlotvaren en bouwen is voor de meer sportieve groepen. Informeer naar onze mogelijkheden.

Catering

U kunt kiezen uit 3 verschillende locaties voor uw smakelijke lunch en/ of BBQ. Van luxe paviljoen tot strandbbq, we adviseren je graag.