Leuk Feestje!

Iedereen kon lekker bezig zijn op z’n eigen niveau. Spannend was het over het water, wat hebben we daar gelachen!

Mix & Match

Het tofste feestje in de Biesbosch!

Wil jij je verjaardag anders vieren dan de rest? Dat kan! TeamBiesbosch is uitermate geschikt en je hebt de keuze uit verschillende feestjes. Wij bieden leuke en uitdagende feestjes speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar! Bij het Mix & Match feestje kan je 2 activiteiten kiezen en je feestje duurt in totaal 2 uur! Advies: In de leeftijd van 8/ 9 jaar adviseren wij het survivalfeestje (lasergame & survivalparcours). Vanaf 10 jaar adviseren wij de overige activiteiten.

Mix & Match!

Kies bij het Mix & Match feestje zelf welk activiteiten je wilt gaan doen! Wat dacht je van outdoor-lasergame? Sluipend over ons terrein proberen om de tegenstander te raken en zelf niet geraakt worden natuurlijk! Maar ook het Survivalparcours, handboogschieten, vlotbouwen en -varen of shoot out zijn mogelijke activiteiten. Klik hier om jouw mix & match feestje aan te vragen!

Kurenpolder en lekker eten.

Als je hebt betaald voor het survivalfeestje zit daar de entree van recreatieterrein de Kurenpolder al bij. Je kunt dus kosteloos gebruik maken van het dagstrand, speeltoestellen, skatebaan, pannaveld en tegen een kleine meerprijs ook van het subtropische zwemparadijs. Maak je uitje compleet met een bezoek aan de snackbar of het restaurant, deze zijn gevestigd op het recreatieterrein.