Leuk Feestje!

Iedereen kon lekker bezig zijn op z’n eigen niveau. Spannend was het over het water, wat hebben we daar gelachen!

Biesbosch Bachelor

Je wil natuurlijk goed voor de dag komen met het kiezen van een onvergetelijke vrijgezellenfeest dan zit je bij ons in ieder geval goed! Veel (leed)vermaak en een grote funfactor! Sta versteld van al onze mogelijkheden! Als je op zoek bent naar een échte mannen vrijgezellendag/ middag vol gezelligheid en actie, dan is dit een 100% match!

Niets onmogelijk voor de vrijgezel?

Hoe goed ben je op de sup, hoe ervaar je onze reuzeladder op 10 meter hoogte en durf je op 10 meter hoogte de sprong naar de bal te wagen? Smaken verschillen dus misschien wil je wel liever rondschieten met je lasergun, vlotbouwen of zelfs op de kickbike of met de kano de Biesbosch verkennen?! Je hebt volop mogelijkheden dus maak je eigen programma op maat en beleef de vrijgezellendag van je leven! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze special: Blij dat ik Rij, hét programma op wielen! Je uitje afsluiten met een heerlijke barbecue, buffet of gezellige borrel?! Vraag ons naar de mogelijkheden!

Voor welke activiteiten je ook kiest dit wordt een dag waar je met je vrienden nog vaak aan terug zal denken!

Om een idee te krijgen van hoe een vrijgezellenfeest eruit kan zien en wat de prijzen zijn kunt u deze pdf Vrijgezellenfeest_Biesbosch Adventure_2020. downloaden.