Leuk Feestje!

Iedereen kon lekker bezig zijn op z’n eigen niveau. Spannend was het over het water, wat hebben we daar gelachen!

Biesbosch Bachelorette

We bieden je niet alleen volop: fun, gezelligheid & lol maar ook toegankelijke, sportieve en actieve outdooractiviteiten met volop samen(werken)! Ideaal voor een geslaagde vrijgezellendag dus! We beschikken over volop mogelijkheden! Wat dacht je bijvoorbeeld van het, outdoor lasergame, onze verschillende survivalbanen, de klimtoren, de high team adventure (samenwerken op hoogte), het boogschieten, diverse teambuildingsopdrachten, de aquagames en uiteraard onze prachtige kano/ suptocht door Nationaal Park de Biesbosch.

Vrijgezellenuitje op maat.

Wij stellen een onvergetelijk uitje samen om de gehele dag/ middag vermaakt te worden of om in wedstrijd verband activiteiten te doen. Uiteraard bieden we je graag een programma op maat en kun je het gekozen uitje combineren met een heerlijke barbecue, buffet of gezellige borrel aan het water. Laat een uitje samenstellen of kies bijvoorbeeld voor een van onze specials, wat dacht je bijvoorbeeld van onze special: Shake It Outdoor?!

Eén ding is zeker: Voor welke programma je ook kiest over dit uitje praten jij en je vriendinnen nog heel lang na!

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden en prijzen van dit arrangement kan je deze Vrijgezellenfeest_Biesbosch Adventure_2020 pdf downloaden. Vrijgezellenfeestjes op maat en andere combinaties zoals met kanovaren of ons klimpark zijn ook mogelijk.